Αρχική Σελίδα

JIANGSU SEA-MART PLASTIC CO.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

Ιδρυμένη το 2014, η πλαστική Co. θάλασσας -θάλασσα-mart Jiangsu, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής των πλαστικών και σχετικών προϊόντων με τις εξοπλισμένες καλά εξεταστικές εγκαταστάσεις και την ισχυρή τεχνική δύναμη.

 

Τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται ευρέως και εμπιστευμένος από τους χρήστες και μπορούν να ικανοποιήσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: Οι πλαστικοί δίσκοι, πλαστικά δοχεία απορριμάτων, κιβώτια κύκλου εργασιών, καλάθια κύκλου εργασιών, μαξιλάρια, νερό τοποθετούν σε δεξαμενή, αντιστατικό κιβώτιο κύκλου εργασιών, κοίλες προμήθειες πιάτων, κιβωτίων, γραφείων και εργασίας. Με ένα ευρύ φάσμα, μια καλή ποιότητα, λογικές τιμές και μοντέρνα σχέδια, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται εκτενώς στα ενδύματα, τα πλαστικά μηχανήματα, την ηλεκτρονική, την ενοργάνωση, τα τρόφιμα, τα υδρόβια προϊόντα, τις διοικητικές μέριμνες και τις αποθηκεύοντας και άλλες βιομηχανίες.

 

Η επιχείρησή μας εμμένει πάντα στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της ποιότητας προσανατολισμένη, της ακεραιότητας που βασίζονται και της πίστωσης ανώτατης. Έχουμε καθιερώσει τις φιλικές και συνεταιριστικές σχέσεις με τις εκατοντάδες των στην εγχώρια αγορά και ξένων πελατών και τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί καλά σε όλο τον κόσμο.

 

Η επιχείρησή μας κληρονομεί και αναπτύσσει το πνεύμα της καινοτομίας και εστιάζει στην κατασκευή των υψηλής ποιότητας πλαστικών προϊόντων και στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών την επαγγελματική διαδικασία παραγωγής προϊόντων, τη σύγχρονη βάση παραγωγής, τον προηγμένο εξοπλισμό αυτοματοποίησης, τον ακριβή ποιοτικό εξεταστικό μηχανισμό, τις κατάλληλες εγκαταστάσεις διοικητικών μεριμνών, την υγιή διαχείριση και το σύστημα υπηρεσιών.

 

Καλωσορίζουμε τους νέους και παλαιούς πελάτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να μας έρθουμε σε επαφή με για τις μελλοντικές επιχειρησιακές σχέσεις και την αμοιβαία επιτυχία!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η θάλασσα Mart Jiangsu έχει σε έναν γρήγορο ρυθμό από το estabilishement της στο έτος 2014. 

 

Το 2016, κινηθήκαμε προς τα νέα εργοστάσια για να διπλασιάσουμε τη ικανότητα παραγωγής μας προκειμένου να εξυπηρετήσει η ζήτηση στην αγορά των προϊόντων μας.

JIANGSU SEA-MART PLASTIC CO.,LTD JIANGSU SEA-MART PLASTIC CO.,LTD JIANGSU SEA-MART PLASTIC CO.,LTD
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : SMPC

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~300

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-18000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Δυνατότητα ανάρτησης σε rack πλαστικές παλέτες για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Δυνατότητα ανάρτησης σε rack πλαστικές παλέτες για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Δυνατότητα ανάρτησης σε rack πλαστικές παλέτες για τις πωλήσεις